söndag 14 juni 2009

Eländes elände

Stackars lilla skrutten har nu fått 10000 vattkoppor. När vi hämtade hem henne från farmor & co var hon alldeles prickig. Feber har hon nu också fått, stackarn. Hela dagen har varit pest och pina. Hon har varit trött, det har kliat och det har varit fruktansvärt varmt och fuktigt i luften. Hon hade knappt sovit en blund inatt och så även idag. Tji fick jag för lindriga vattkoppor.
Hon somnade i min famn för en timme sen och sover nu i sin säng. Hoppas hoppas hoppas hon kan sova i natt. Det skulle vi behöva alle man.

9 kommentarer:

  1. Näjj stackars Siri :( Om ni inte testat ännu så testa vattkoppssalvan från apoteket! Absolut bästa som finns när koppjäklarna kliar!

    SvaraRadera
  2. Nej fy då... :/ Hoppas det blir bättre tills imorgon och att natten går relativt bra! Isac skickar en bunt med styrke-kramar! :)

    SvaraRadera
  3. Men stackars Siri. Ja vort gråtfärdi å fieg in klomp i halsin ja åv ti skåd på bilden. Hoppas, hoppas e gar uvi snart. Krya på er-kramar :)

    SvaraRadera
  4. oj stacki skrutten! Men tänk så skönt att hava uvistäij sedan =) Å snart så kommer moster & Bene häijm så tå var e party å rolit igen =)

    SvaraRadera
  5. Stackars liten med föräldrar! Vi skickar många dunderkramar till Siri :) Har också hört att vattkoppsalvan som de gör själva på apoteket ska vara bra.

    Annika & Joar

    SvaraRadera
  6. Jaha, är det dethär vi har att se framemot nu då... Men, som sagt, det är ju över och ur världen då sedan! Hoppas att det går över snabbt för Siri!

    (Men jag är inte så värst benägen att tro att det är lindrigare för mindre barn längre...)

    SvaraRadera
  7. Nämen stackars Siri...Vi hoppas att e gar uvi snart!

    SvaraRadera
  8. Ojojoj,stackar liten :( ja riktit lider me on. Hoppas e gar om fort!!! Krya på er :)

    SvaraRadera
  9. Näj usch då, e buri ju klöjas på ien sjölv tå man skådar på täide bilden... Stackars Siri...

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad