torsdag 9 juli 2009

Färgval


Detta blir ingen lätt match. Hur skall jag kunna bestämma vilken färg huset och garaget skall vara. Så mycket vet jag att det skall vara grå/blått. Men vilken nyans!?! Det skulle jag behöva bestämma nu säger de som vet.
Det får inte vara för mörkt, inte för ljust, inte för blått, inte skifta i lila och inte för grått. Jaa vad blir det då? Hjälp mig någon snälla!

12 kommentarer:

  1. Jag kanske tycker den första men det är väldigt svårt att välja av färgproverna, provmåla först före ni köper färg till hela huset!

    SvaraRadera
  2. Jag säijr som Malin, he jord vi å. Köft fläijr olika små brukar fö ti test. Å sedan bestämd vi vilken vi sku ha, men ja sku säij näst längst ti höger! =)

    SvaraRadera
  3. Jag skulle också säga näst längst till höger, sådär spontant när jag ser färgerna bredvid varandra. Hur det ser ut i verkligeheten är ju som sagt en helt annnan sak...

    SvaraRadera
  4. Ja tycker nr 3 elå 4, så it e var fö mörkt. Men ack så svårt...

    SvaraRadera
  5. Jag tycker näst sista. Kanske du lottar ut na på samma gang? ;)

    SvaraRadera
  6. Nåt av de tre sista är mitt förslag!

    SvaraRadera
  7. Nr 4 av dessa bilder. Men provmåla absolut först!Misslyckades ju totalt med wc-färgen för oss, men det är ju inte så stora ytor att måla om sen när man orkar jämfört med om man måste måla om ett hus...

    SvaraRadera
  8. tredje eller fjärde!! Eller varför inte gult?! ;) nämen handi i mitten tror ja no e bäst! :)

    SvaraRadera
  9. Ojoj, hede e no svårt!!
    Tips enu ti int ta en som e fö mörk, e ska ju målas 2 gånger?! så om ni tycker hande första vart lite väl ljus går e ju allti ti ta lite mörkare nästa varv!
    Du var ta me färgkartorna och kom på kaffe nån dag!

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad