onsdag 14 oktober 2009

Ändrade planer


Dagen blev inte som planerad. Våra besökare till både för- och eftermiddagen har blivit drabbade av influensan och ligger i feber. Därför blev det inget springande i byn för oss. Hoppas ni kryar på er snart och vi får boka in en ny besöksdag.
Allt blir inte alltid som man tänkt sig får man lära sig som småbarnsmor. Jag styrde vagnen med en sovande skrutt i med raska steg mot bygget. Min plan var att måla lite balkongbrädor medan hon sov sin  middagsvila. Tror ni hon ville samma sak som sin mor? Nej, verkligen inte. Hon sov gott hela vägen upp till bygget, men inte längre en dit. Klarvaken med stora ögon låg hon och vände sig i vagnen. Uppa, UPPA, UPPAAAA hördes över halva byn. Det blev att ta upp ungen, spendera några minuter på bygget och gå hem igen. Trots ca 15 minuters sömn på hela dagen har det i övrigt gått helt bra. Ibland överraskar de ordentligt de små liven...

1 kommentar:

  1. Samma gäller för mig..:) brukar oxå kika in här nu som då..:) å Tack för kommentaren..:) det var nog en oförglömlig och underbar dag..SYND att detta var något man bara får göra en gång i livet..:)

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad