onsdag 30 december 2009

2009 (del1)

Januari

Året inleddes med revy som vanligt. Detta året stod jag inte heller på scenen men medverkade på andra sätt istället. Siri var 10 månader och började bli allt mera rörlig. Tog sig fram överallt och steg upp och rev ner det hon ville ha. Fick även börja smaka och vänja sig vid mjölkprodukter.

Februari

Det var kaos i vårt hus så gott som varje dag, Siri blev 11 månader och en hejjare på att oreda. Vi njöt av våra lediga dagar. Bakade och pysslade lite nu som då. Men framför allt umgicks vi med andra lediga mammor och bebisar. Siri sov sin första natt borta från oss och vi beslutade oss för att ta tag i husbygge och började leta efter lämplig bostadstomt

Mars

och födelsdagsmånad. Morfar, jag och Siri fyllde år. Jag fick en systemkamera och var nöjd och glad. Siri tog sina första steg i mitten av månaden och innan mars var slut var hon en baddare på att gå. Vi gick på babysim, vilket vi alla tyckte var jätteroligt. Det största problemet vi hade i mars var sovandet. Vi var sura och griniga, Siri sov otroligt dåligt, Vi beslutade oss att ta tag i problemet och flyttade Siri till eget rum, körde SHN (sovahelanatten).

April

Siri sov som en stock. Kuren fungerade och vi fick alla ÄNTLIGEN sova hela nätter. Vi hittade en bostadstomt och började på allvar fundera på planläsningar och husleverantörer. Påsken kom och gick och Siri fick munnen full av tänder. Vi var sjuka och lite deprimerade. Det var mycket att fundera på. Tillslut kom vårsolen och vi hittade lösningar på det mesta.


Maj

I maj var vi ganska positiva. Vi skrev huskontarkt, firade morsdag, faster Emma blev konfirmerad, gick på möhippa, firade 11-års jubileum, tand nr 15 & 16 ploppade upp för skrutten, köpte ny vagn, ärvde en cykel och vårsolen blev allt varmare. Det blev klart med mitt nya jobb och jag fick ställa in hjärnan på att börja jobba i augusti.
Vi trodde dock att vi skulle dö i ett skede när maginfluensan kom på besök. Vi repade oss sakta men säkert och inledde husbilssäsongen i slutet av maj.


fortsättning följer...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad