onsdag 19 januari 2011

0-1 till Siri

Till klockan 03.00 gick det bra, sedan hade vi en kamp till kl 04.00. Då gav jag upp (ja, jag skäms lite) och vi somnade skönt båda två i "stola sängen". Finns det någon som har tips eller erfarenheter av dylika projekt mottages de med tacksamhet.

3 kommentarer:

  1. Min åsikt är att låta henne komma med er då hon vaknar. Viktigast är att hon somnar i egen säng. MEN som sagt det är min åsikt:)

    SvaraRadera
  2. Vi har som princip att man inte ryms fler än två i stora sängen. så hon går snällt tillbaks till egen säng med löftet att hon får komma när pappa stigit upp. Och triskas hon så får hon komma och prova, och då trängs vi lite extra så hon får leidon och förstår att vi har rätt :) testa. är man ensam i sängen är det dock ganska mysigt med en liten kompis :)

    SvaraRadera
  3. Här har barnet legat i en säng bredvid stora sängen tills hon fyllt sju,och efter det lagade jag bort den sängen och nu när pappa är hemma sover hon i sin egen säng i eget rum, och när pappa är på resa sover hon i pappas säng, min åsikt är att inte tvinga fram något som går av sig själv småningom. Det blir bara plågsamt för både mor och barn. Men som sagt detta är ju hur vi har gjort. Lycka till!

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad