tisdag 15 november 2011

Siris favoritsysselsättning för tillfället

Det är inte bara en pärlplatta vi fyllt den senaste tiden, snarare 100. Ännu är inte burken tom så det kommer säkerligen bli 100 till. Men sedan jag kom på att man kan ju faktiskt göra rätt roliga saker med pärlorna blev det riktigt kul för mig också.

7 kommentarer:

  1. Hejsan! Tänkte höra om ni är nöjda med ingolf stolen från ikea? Vi har en stokke stol nu åt dottern som är 2 år nu.. men sonen på 5 månader har börjat sitta i matstol nu också så funderar om vi skall köpa en till stokke eller om det går lika bra med en juniorstol åt flickan...

    SvaraRadera
  2. alltså, nu hänger int ja me....hur kan hon göra sådär fina saker??? sitter du brevid å säger vilken färg hon skall ta? finns de nå ritningar...?

    SvaraRadera
  3. Anonym- Jo vi är nöjda. Vi funderade också på att köpa en till Stocke. Men kom till att det var en onödig utgift eftersom Siri endå kan sitta på en vanlig stol redan. Ingolf är inte så dyrbar så det fick bli ett mellanting istället.

    Milla- Alltså det är ju nog jag som gjort de flesta av plattorna på bild 2 också. Siri plockar nog mest hur som helst, utan system och mönster.

    SvaraRadera
  4. Hur gammal ska man va för att kunna börja med dom små pärlorna?

    SvaraRadera
  5. Anonym- Det är väl nog så olika från "fall till fall" skulle jag säga. Det är väl nog mest tålamodet och fingerfärdigheten som styr. Vi började nu i höst, alltså när Siri är 3,5 år.

    SvaraRadera
  6. Tips till anonym: Det finns även större pärlor som man kan börja med.

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad