onsdag 23 november 2011

Snart har vi jul här i vårt hus


























Jag tog första steget idag*, men belysningen sparar jag ännu tills lördag. 

*egentligen är det ju inte ens juligt, bara vintrigt. Jag tror jag ligger lite efter i år. Det är ju faktiskt lillajul på lördag och jag har inte ens druckit glögg ännu

9 kommentarer:

  1. Så snyggt! Ser riktigt inbjudande och välkomnande ut:)

    SvaraRadera
  2. Ser jättebra ut!
    Här har jag inte pyntat nåt alls till lillajul, eftersom det förhoppningsvis blir flytt småningom. Och sen tycker jag inte julkänslan infinner sig heller när det är regn och rusk varje dag..

    SvaraRadera
  3. Camilla- Tack

    Pia- Tack. Jag tror det är det som är orsaken här också. Ifjol ar det helt abdra bullar när det redan vid lillajul hade varit kallt och snö i flera veckor. Men egentligen klagar jag inte, vi hinner nog frysa och vara trött på snön ännu misstänker jag. Bara det kommer några flingor till jul är jag nöjd.

    SvaraRadera
  4. Du är åtminstone längre hunnen än mig :) Så fin entré ni har, maffiga stolpar och snygg symmetri (sånt som jag kollar på, hihi!)
    Jag drack en liten mugg glögg på vår julöppning, med det är enda hittills i år.

    Ha det bra!

    SvaraRadera
  5. Så fint och mysigt du gjort :)

    SvaraRadera
  6. Superfint! Om vi nångång bygger ett trähus vill jag också att det är grått!

    SvaraRadera
  7. Strnadviksvillan - Jag är själv mycket nöjd med entren. Ibland saknar jag ett tak...man kan inte ställa ut så mycket vind och vatten känsliga saker tyvärr. Det blir lätt rost på mina lyktor och prydnader :(

    Ulle- Tack tack. Enkelt men fint.

    Muminmamman- Tack, färgen hade jag också på klart redan innan vi byggde. Men svårt att hitta den rätta nyansen när man visste hur den skulle se ut.

    SvaraRadera
  8. Mysigt!Och dom tre stjärnorna i fönstren på andra sidan huset ser riktigt prydligt och snyggt ut!Älskar pappersstjärnor och har i mitt fönster också.Även om jag ibland blir lite ängslig över brandrisken med pappersstjärnor och varma lampor.Men kanske det inte bransrisken är så stor,man borde väl nog ha hört om det isf.

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad