lördag 31 december 2011

Juldagen och julannandagen

 Juldagen var en enda lång julafton igen. Först firade vi hos mamma & Michael med gott mat och dryck. Där hade också tomten varit på besök dagen innan och lämnat en massa klappar åt oss.
Sedan fortsatte firandet hemma hos oss, med pappa & Elisabeth den här gången. Även de hade med sig klappar som tomten levererat till fel adress. 
Nu dök det bla. upp en våningssäng till dockorna. Den var prima.
Nya kläder för dagen. Siri valde sin nya HelloKitty pyjamas och Saga valde(?) sin nya fin klänning.
Det sades att stormen Dagmar blåste upp på juldagskvällen/natten. Vi var inte de värst drabbade, men visst small det lite extra i plåttaket. På julannandagen lugnade blåsten i sig och vi njöt av solen genom vardagsrums fönstren.

Vi var bjudna på jullunch till barnens farmor, men den inhibirades eftersom vi valde att äta varm mat och godis hemma istället.  De hade nämligen drabbats av elavbrott under nattens lopp och var strömlösa hela dagen. På kvällen började vi tycka synd om de fortsättningsvis strömlösa så vi kokade kaffe som vi tog med i termos och styrde kosan mot farmor och co. Det var rätt gemytligt att vara strömlös.
(Det tyckte säkert inte dom som var strömlösa i 24h eller mer...men jag som var strömlös frivilligt i ett par timmar tyckte det var helt ok)

Det var den julen det. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad