måndag 21 maj 2012

1 år 3 månader


Pratet har lossnat och hennes ordförråd har växt. Mamma, pappa, Diddi (Siri), dicka, koa (skor), docka, kakka, acka (jacka), tack, nä-ää, tast (fast), offa (moffa) kaka, boa (hund), hej och hejja (hejdå). Hon har också börjat härma och upprepar det mesta man säger. 
Maten är fortsättningsvis ett nödvändigt ont, men hon kunde gärna hoppa över alla måltider och dricka mjölk istället. Kakor och godis slinker gärna ner förstås, och russin.
Att vistas utomhus hör till favoriterna likaså att klättra och busa med Siri. Har svårt att sitta still och har ingen pausknapp. Off-knappen är som tur ganska lätt att hitta och nattandet har aldrig varit något problem. somnar själv i både sängen och vagnen utan protester. Sover fortsättningsvis lite oroligt på nätterna och vaknar ibland, men dagarna däremot tar hon gärna sin tre-fyra timmars vila.
Det var dagens info om vårt bustroll som blir 1år och 3månader just idag.



2 kommentarer:

  1. Önskar att de här mina också skulle börja snacka nå vettigt snart ;) Mamma, pappa och tatto (traktor) är det enda just nu..plus att de kan låta som diverse olika djur ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det kommer nog säkerligen till er också med tiden. De koncentrerar väl sig på så mycket annat så de har inte tid att prata ;)

      Radera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad